Solinteg Officiële Partner

23 september 2024 in
Solinteg Officiële Partner
Auton Energy BV, David Baele


Solinteg  🫱🏻‍🫲🏼 Auton Energy
Partnership

De integratie van Solinteg omvormers in de Hybride Standaard serie zorgt voor één van de meest interessante batterijsystemen op de markt.


In de wereld van zonne-energie is Solinteg een gevestigde naam, die synoniem staat voor innovatieve en betrouwbare hybride omvormers. Deze apparaten vormen het hart van een PV-systeem met batterijopslag, en maken het mogelijk om zonne-energie optimaal te benutten, ongeacht de grillen van het weer of uw energiebehoeften.

Solinteg hybride omvormers onderscheiden zich door hun hoge efficiëntie, die tot wel 98,4% kan bedragen. Dit betekent dat ze meer zonne-energie omzetten in bruikbare elektriciteit, wat resulteert in een hogere opbrengst van uw PV-systeem.

Naast efficiëntie blinken Solinteg omvormers uit in flexibiliteit. Ze ondersteunen een breed scala aan batterijspanningen, van 135V tot 750V, waardoor ze compatibel zijn met diverse batterijsystemen. Dit geeft u de vrijheid om te kiezen voor de opslagoplossing die het beste past bij uw behoeften en budget.

Verder zijn Solinteg hybride omvormers zeer gebruiksvriendelijk. Een helder OLED-display en een handige app bieden u alle informatie over de werking van uw PV-systeem, maken het eenvoudig om de instellingen aan te passen.

Ook op het gebied van betrouwbaarheid scoort Solinteg bij de hoogste. De omvormers zijn ontworpen om extreme weersomstandigheden te doorstaan ​​en voldoen aan de strengste normen. Enkel zo kunt u ervoor zorgen dat uw investering jarenlang probleemloos meegaat.

TLDR. Met de Solinteg hybride omvormer in het Hybide Standaard systeem bent u zeker van:

  • Hoge efficiëntie: maximale opbrengst van uw PV-systeem
  • Flexibiliteit: compatibel met diverse batterijsystemen
  • Gebruiksgemak: helder display en handige app
  • Betrouwbaarheid: ontworpen voor extreme omstandigheden

Door de flexibiliteit van deze systemen kan zowel de particulier met een klein PV-systeem of de eigenaar van groot commercieel pand genieten van dit future-proofing concept. 

Ontdek de synergetische kracht van de Solinteg / Auton Energy combo en ervaar de voordelen van een efficiënt, flexibel en betrouwbaar PV-systeem met batterijopslag.

Bekijk de Standard Hybride serie brochure en download de datasheet voor meer technische info!